Зошто Инокс
Вие треба да одл�

Овде можете да најдете некои од причините зошто треба �

Повеќе
Контрола и стандарди
Квалитет се пост

Патем, квалитет се постигнува земајќи ги во предвид контролата и стандардит�

Повеќе
Ne kemi mision
Abiinox ne nje menyre agresive

Misioni yne eshte qe te fusim perdorimin e inoxit per dicka me ndryshe. Ai do te duket me mire ne ambientin tone dhe do te ngeh kualitetin e

Повеќе

добродојдовте

во АБИИНОКС!

Производи и услуги од Инокс

Абиинокс е компанија ориентирана кон услугата и произвотсвотот истовремено. Ние произведуваме различни дела за кои како сировина или основна материја користиме неоксидиран метал - ИНОКС. Нашиот профил како е генерирана преку години од потребите на пазарот. Во принцип, ние ги користиме нашите капацитети за задоволството на клиентите да бидат на високо ниво. Рафинираниот ИНОКС, профилот од инокс и во различни форми како плочи е суровина и основен работен материјал на нашето производство, која понатака го прилагодуваме во сите форми зависно од потребите на клиентите.

Share