Зошто Инокс
Вие треба да одл�

Овде можете да најдете некои од причините зошто треба �

Повеќе
Контрола и стандарди
Квалитет се пост

Патем, квалитет се постигнува земајќи ги во предвид контролата и стандардит�

Повеќе
Ne kemi mision
Abiinox ne nje menyre agresive

Misioni yne eshte qe te fusim perdorimin e inoxit per dicka me ndryshe. Ai do te duket me mire ne ambientin tone dhe do te ngeh kualitetin e

Повеќе

Контактите Со Нас

Аби инокс наоѓа во стариот пат кој ги поврзува двете големи градови во западна Македонија, Тетово и Гостивар. ние сме во село Боговиње

1220 Боговиње, рр. Боговиње-Пирок.
Мобил-1: +389 (0) 71 275 975
Мобил-2: +389 (0) 70 454 054
E-mail: [email protected]
Share