Зошто Инокс
Вие треба да одл�

Овде можете да најдете некои од причините зошто треба �

Повеќе
Контрола и стандарди
Квалитет се пост

Патем, квалитет се постигнува земајќи ги во предвид контролата и стандардит�

Повеќе
Ne kemi mision
Abiinox ne nje menyre agresive

Misioni yne eshte qe te fusim perdorimin e inoxit per dicka me ndryshe. Ai do te duket me mire ne ambientin tone dhe do te ngeh kualitetin e

Повеќе

добродојдовте

во АБИИНОКС!

Производи и услуги од Инокс

Абиинокс е компанија ориентирана кон услугата и произвотсвотот истовремено. Ние произведуваме различни дела за кои како сировина или основна материја користиме неоксидиран метал - ИНОКС. Нашиот профил како е генерирана преку години од потребите на пазарот. Во принцип, ние ги користиме нашите капацитети за задоволството на клиентите да бидат на високо ниво. Рафинираниот ИНОКС, профилот од инокс и во различни форми како плочи е суровина и основен работен материјал на нашето производство, која понатака го прилагодуваме во сите форми зависно од потребите на клиентите.

Повеќе

За

нашата компанија!

Во текот на годините ние сакаме да растеме

Аби инокс е создадена на крајот на последната деценија

Времето што ние сме во овој пазар е релативно, но динамичната работа и посветеноста се индикаторите за нашиот успех

Воведовме многу едноставен начин на комбинации на некои принципи: Тешко, Тренд, квалитет и засекогаш.

Повеќе

Our contacts

Аби инокс се наоѓа во стариот пат кој ги поврзува двете големи градови во западна Македонија, Тетово и Гостивар.ние cме во село Боговиње

1220 Боговиње, рр. Боговиње - Пирок.
Mobil-1: +389 (0) 71 275 975
Mobil-2: +389 (0) 70 454 054
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Share