Зошто Инокс
Вие треба да одл�

Овде можете да најдете некои од причините зошто треба �

Повеќе
Контрола и стандарди
Квалитет се пост

Патем, квалитет се постигнува земајќи ги во предвид контролата и стандардит�

Повеќе
Ne kemi mision
Abiinox ne nje menyre agresive

Misioni yne eshte qe te fusim perdorimin e inoxit per dicka me ndryshe. Ai do te duket me mire ne ambientin tone dhe do te ngeh kualitetin e

Повеќе

За нас

Abiinox е основана во 2007 година како претпријатие мали за производство на челик на балустради. на работа сме ги правеле, на производство зеде со брзо темпо и ние испитаниците Бевме должни да проширена работилница и Додавањето бројот на вработените за да се носи pergjegjemi време за да се барањата на клиентите. Според анализата сме ги правеле, врз основа на потребите на клиентите беа притискање на нашите сопствени 2: Ѓон 1) Квалитетот единствениот 2) Количина единствениот Ние сакаме сите инвестиции претпријатија имаат обврски да vazdhdojme модерната технологија и да инвестира во оваа област. По успехот што го покажавме во оваа област, исто така, започна со раст на други производи од челик може да се види во тек. Нашата цел е дека со текот на времето ќе стигнеме до стане лидер на пазарот во нашата земја за производство на стоки од челик-i.

Почетокот

Qe nga fillimi, si cdo kompani tjeter shtruam dilemen: perse INOX?!
Kesaj dileme ju pergjegjem thjesht, ja disa arsye:
Me inox cdo gje jeton me gjate
Me inox cdo produkt eshte me i forte dhe
Me inox duket me bukur.
Poashtu krahasimet e tregut na ofruan ne nje rezultat se produktet qe vinin nga metale dhe lende te tjera ne frymen e klientit tanime ishin diskutabile.

Zhvillimi

Abiinox fillimisht u gjenerua si biznes me kapital familjar. Sot renditet ende ne bizneset e vogla por e orientuar ka implementimi i gjitha standardeve qe kane te bejne me respektimin e rregullit dhe puntorit.
Numeron asete dhe mjete, numeron numer te konsiderueshem te partnereve dhe puntoreve, qe nga stafi per dizajn sipas kerkeses se konsumatoreve e deri tek montimi i produkteve tona.
Share