Per se Inox
Ju duhet te vendosni per Inox

Ketu gjeni disa nga arsyet pse ju duhet te percaktoheni per dicka qe do te ndryshon ambientin tuaj,

Me teper
Kontrolli dhe standardet
Me qe ra fjala, kualiteti esht

Abiinox, duke filluar qe nga fillimi i egzistimit te saj mundohet te vendon disa standarde. Ne e dime se te punosh me inox eshte shume vesht

Me teper
Ne kemi mision
Abiinox ne nje menyre agresive

Misioni yne eshte qe te fusim perdorimin e inoxit per dicka me ndryshe. Ai do te duket me mire ne ambientin tone dhe do te ngeh kualitetin e

Me teper

Mireseerdhet

ne Abiinox!

Prodhime dhe sherbime nga INOXi

Abiinox eshte kompani qe eshte e orientuar ka sherbimet dhe prodhimi njekohesisht. Ne prodhojme punime te ndryshme ku si lende e pare eshte metali i jo-oksiduar - INOX. Profili jone si emer eshte gjeneruar neper vite nga nevoja e tregut. Ne gjenerale, ne perdorim kapacitetet tona qe kenaqesia e konsumatorit te jete ne nivel te larte. INOX i perpunuar, profil dhe INOX ne forma te ndryshme pllake eshte lenda e pare e prodhimit tone, te cilen me tutje e pershtasim ne te gjitha format sipas nevojave te klienteve.

Me teper

rreth

kompanise sone!

Gjate viteve ne deshirojme te rritemi

Abiinox eshte krijuar ne fund te dekates se kaluar

Koha ne te cilen jemi ne treg ne te vertete eshte relative por puna dinamike dhe perkushtimi jane indikatoret e suksesit tone.

Ne i qasemi nje menyre shume te thjeshte te kombinimit te disa principeve: E forte, ne trend, kualitet dhe pergjithmone.

Me teper

Kontaktet Me Ne

Abiinox gjendet ne rrugen e vjeter qe lidh dy qytetet me te medha te maqedonise perendimore, Tetove dhe Gostivar. Jemi ne fshatin Bogovine

1220 Bogovine, rr. Bogovine - Pirok.
Mobil-1: +389 (0) 71 275 975
Mobil-2: +389 (0) 70 454 054
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Share