Зошто Инокс
Вие треба да одл�

Овде можете да најдете некои од причините зошто треба �

Повеќе
Контрола и стандарди
Квалитет се пост

Патем, квалитет се постигнува земајќи ги во предвид контролата и стандардит�

Повеќе
Ne kemi mision
Abiinox ne nje menyre agresive

Misioni yne eshte qe te fusim perdorimin e inoxit per dicka me ndryshe. Ai do te duket me mire ne ambientin tone dhe do te ngeh kualitetin e

Повеќе

Контрола и стандарди

Квалитет се постигнува земајќи ги во предвид и контрола и стандарди исто така

Патем, квалитет се постигнува земајќи ги во предвид контролата и стандардите Аби инокс, почнувајќи од почетокот на своето постоење се обидува да постави некои стандард. Ние знаеме дека работата со челик е многу тешко, но со текот на времето вклушувајќи ги на време најновите технологии ние не ги чуствуваме тешкотиите. Нашите најдобри пракса на контролата е дека ние не ги заборавиме нашите клиенти од минатото; цело време ќе им даде поддршка на нашите клиенти и ги поправиме сите можни отстапки кои беа направени во текот на производството во сировината или обработката...

Share