Per se Inox
Ju duhet te vendosni per Inox

Ketu gjeni disa nga arsyet pse ju duhet te percaktoheni per dicka qe do te ndryshon ambientin tuaj,

Me teper
Kontrolli dhe standardet
Me qe ra fjala, kualiteti esht

Abiinox, duke filluar qe nga fillimi i egzistimit te saj mundohet te vendon disa standarde. Ne e dime se te punosh me inox eshte shume vesht

Me teper
Ne kemi mision
Abiinox ne nje menyre agresive

Misioni yne eshte qe te fusim perdorimin e inoxit per dicka me ndryshe. Ai do te duket me mire ne ambientin tone dhe do te ngeh kualitetin e

Me teper

Për Ne

Abiinox u themelua ne vitin 2007 si nje ndermarrje e vogel per prodhimin e parmakeve nga inox-i. Me punen qe benim, prodhimi morri nje ritem te shpejte ne ritje dhe ne ishim te obliguar te zmadhonim puntorin dhe te shtonim numrin e puntoreve qe te arrime tu pergjegjemi ne kohe kerkesave te klienteve. Sipas analizave qe benim, duke u mbeshtetur ne nevojat e klienteve 2 ishin ceshtjet brengosese tonat:
1) Kualiteti
2) Kuantiteti
Ne si ndermarrje te gjithe investimin e kemi perkushtuar ne teknologji moderne dhe vazdhdojme te investojm ne kete fushe. Pas suksesit qe treguam ne kete fushe ne filluam edhe me rritjen e prodhimeve te tjera nga inox-i sic mund te shikoni ne vazhdim. Synimi jone eshte qe me kalimin e kohes ne te arrijme te behemi lider te tregut ne vendin tone per prodhimin e te mirave nga inox-i.

Nisma

Qe nga fillimi, si cdo kompani tjeter shtruam dilemen: perse INOX?!
Kesaj dileme ju pergjegjem thjesht, ja disa arsye:
Me inox cdo gje jeton me gjate
Me inox cdo produkt eshte me i forte dhe
Me inox duket me bukur.
Poashtu krahasimet e tregut na ofruan ne nje rezultat se produktet qe vinin nga metale dhe lende te tjera ne frymen e klientit tanime ishin diskutabile.

Zhvillimi

Abiinox fillimisht u gjenerua si biznes me kapital familjar. Sot renditet ende ne bizneset e vogla por e orientuar ka implementimi i gjitha standardeve qe kane te bejne me respektimin e rregullit dhe puntorit.
Numeron asete dhe mjete, numeron numer te konsiderueshem te partnereve dhe puntoreve, qe nga stafi per dizajn sipas kerkeses se konsumatoreve e deri tek montimi i produkteve tona.
Share